Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το έγκλημα με πρωταγωνιστή τον Πιστόριους.

Ένας μάρτυρας λέει πως είχε ακούσει ένα διαπληκτισμό μέσα στη νύχτα από το σπίτι του Πιστόριους, ο οποίος θα διωχθεί και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εισαγγελέας Ζέρι Νελ αμφισβήτησε την εκδοχή του νοτιοαφρικανού χρυσού παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους λέγοντας πως ένας μάρτυρας τον είχε ακούσει να διαπληκτίζεται βίαια με τη σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ τη νύκτα που η γυναίκα σκοτώθηκε με σφαίρες.

Ο Όσκαρ Πιστόριους είχε πει την προηγουμένη πως η βραδιά είχε εξελιχθεί καλά και πως το ζευγάρι είχε κοιμηθεί μετά τις 22:00.

Ο αθλητής υποστήριζε πως δεν ξύπνησε παρά λίγο πριν από το επεισόδιο και πυροβόλησε την πόρτα της τουαλέτας επειδή φοβόταν πως είχε εισβάλει ένας κλέφτης και νόμιζε πως η φίλη του ήταν ακόμη στο κρεβάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το θύμα ήταν ντυμένο τη στιγμή των πυροβολισμών», υπογράμμισε ο εισαγγελέας, προσθέτοντας πως ο κατηγορούμενος «άνοιξε εσκεμμένα πυρ προς τη λεκάνη της τουαλέτας από μια απόσταση 1,5 μέτρου», «Πυροβόλησε κατ’ ευθείαν προς την τουαλέτα, προς την κατεύθυνση της λεκάνης», δήλωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης