To video clip για το single «Invasión» των The Plastics Revolution γυρίστηκε χρησιμοποιώντας τις 1905 φωτογραφίες που τράβηξαν και τις οποίες είχαν ανεβάσει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Το video clip κυκλοφόρησε στα τέλη Νοεμβρίου του 2012 και είναι το πρώτο βίντεο που γυρίζεται εξ ολοκλήρου με φωτογραφίες Instagram, χωρίς την παρέμβαση τρίτου. Η κάθε εικόνα που διακρίνεται στο βίντεο είναι μία πραγματική φωτογραφία που έχει ανέβει στο Instagram. Και οι 1905 φωτογραφίες πέρασαν τη διαδικασία «τροποποίησης» του Istagram στο iPhone.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λογαριασμοί Instagram που χρησιμοποιήθηκαν ήταν των The Plastics Revolution (instagram.com/plasticsrev), του σκηνοθέτη Arturo Perez Jr. (instagram.com/artperezjr), του παραγωγού Zak Faust (instagram.com/faustzzz) για τη «La Blogotheque» (instagram.com/lablogotheque), της Art Director Brooke Baker (instagram.com/bakerbrooke), της σχεδιάστριας παραγωγής Hillary Andujar (instagram.com/2_decadent), του υπεύθυνου ήχου Francois Clos, του υπευθύνου των Special Effects Coco Kendel (instagram.com/cocokendall), των ηθοποιών Joel Sadler (instagram.com/joelsadler) και Casey Williams (instagram.com/caseywms).

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή βίντεο: everydaysocial.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης