Με γκράφιτι λέρωσε τον τοίχο ενός ξενοδοχείου της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία, ο γνωστός Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber, ο οποίος και κλείθηκε από τον δήμαρχο της πόλης να τον καθαρίσει.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Tom Tate θεωρεί ότι είναι εντελώς ανόητο από την πλευρά του 19χρονου τραγουδιστή να «μουτζουρώνει» τον τοίχο ενός κτηρίου. Προς παραδειγματισμό του έστειλε ένα σετ καθαρισμού στο ξενοδοχείο του στο Σίδνεϊ, όπου και διαμένει αυτές τις ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής, λόγω της περιοδείας του στην Αυστραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου από την άλλη υποστήριξε ότι της αρέσει να έχει ένα έργο τέχνης του Bieber στο τοίχο του και ότι πριν ζωγραφίσει ο τραγουδιστής είχε ήδη ζητήσει την άδεια.

Παρόλα αυτά, όμως, το δημοτικό συμβούλιο της Χρυσής Ακτής ζήτησε τη διαγραφή των γκράφιτι. Αν και είναι σε ιδιωτική περιουσία, εκτίθεται σε δημόσια θέα, τόνισε ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι αν ο Bieber δεν χρησιμοποιήσει το δωρεάν σετ καθαρισμού που του έστειλε, τότε θα πρέπει να το χρησιμοποιήσει το ίδιο το ξενοδοχείο. Διαφορετικά το λόγο θα έχει η δημοτική αστυνομία.

Αν ένας απλός πολίτης είχε προβεί σε τέτοια πράξη, θα τιμωρείτο με 80 έως 100 ώρες παροχής κοινοτικής εργασίας, τόνισε ο δήμαρχος στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine Network. Και απευθυνόμενος στον J. Bieber είπε: «Έλα και καθάρισε και θα είμαστε ικανοποιημένοι».
«Όλοι μας υπήρξαμε νέοι αλλά εδώ έκανε κάτι πολύ ανόητο», προσέθεσε ο δήμαρχος στην εφημερίδα Courier-Mail του Μπρισμπέιν. «Aλλά αυτός μπορεί να την εξαγοράσει και του ζητώ να αντιμετωπίζει την Χρυσή Ακτή τόσο καλά, όπως τον αντιμετωπίζουν οι θαυμαστές του»,συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bieber ζωγράφισε κάποιους ήρωες κινουμένων σχεδίων καθώς και ένα φάντασμα του Pacman τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ύστερα από μια συναυλία στο Μπρισμπέιν.

Πολλές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και ο αυστραλιανός Τύπος έγραψε πως ούτε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ούτε το περιβάλλον του σήκωσαν τα δοχεία με τις μπογιές.

Ήδη από τις αρχές του Νοέμβρη, ο Bieber δέχτηκε πολλές και κακές κριτικές για τα γκράφιτί του στη Βραζιλία. Είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν ότι ζωγράφισε παρανόμως τον τοίχο ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου στη νότια τουριστική ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με τις έρευνες που ξεκίνησε η αστυνομία.

Οι τοπικές εφημερίδες έγραψαν ότι η περιοδεία του διάσημου αστέρα στη νότια Αμερική αμαυρώθηκε από πολλά σκάνδαλα, όπως η δίωξη του από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Ρίο όταν προσπάθησε να μπει σε αυτό μαζί με εκδιδόμενες γυναίκες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης