Ένα μόνο όπλο χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία την Τετάρτη στο Σεβαλίν στις γαλλικές Άλπεις τεσσάρων ανθρώπων, δήλωσε σήμερα πηγή προσκείμενη στην έρευνα της γαλλικής αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου M6.

Σχεδόν 25 κάλυκες από σφαίρες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, γεγονός που αρχικά είχε δημιουργήσει την εντύπωση ότι χρησιμοποιήθηκαν πολλά όπλα στο φόνο τριών μελών μιας βρετανικής οικογένειας και ενός Γάλλου ποδηλάτη. Από το μακελειό γλίτωσαν δύο κοριτσάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα αυτόματο πιστόλι διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών, το οποίο θεωρείται παλιό όπλο από τους ειδικούς και δεν ανταποκρίνεται σε έναν σύγχρονο εξοπλισμό.

Το συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε ένα μόνο όπλο βγήκε μετά από τις πρώτες βαλλιστικές έρευνες.

Τα τρία μέλη της βρετανικής οικογένειας που σκοτώθηκαν είναι ο 50χρονος πατέρας Σάαντ αλ Χίλι, η σύζυγός του Ίκμπαλ και η μητέρα της, σουηδικής υπηκοότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ η αστυνομία του Σάρεϊ, στη Βρετανία, ανακοίνωσε ότι οι ύλες που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας αλ Χίλι, οι οποίες είχαν αρχικά θεωρηθεί ότι αποτελούσαν «εν δυνάμει εκρηκτικές ύλες» τελικά ήταν ακίνδυνες.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης