Ο περιβόητος «σφυριχτράκιας» πρώην υπάλληλος της υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) Edward Snowden, που είναι καταζητούμενος για κατασκοπία, βρήκε τρόπο να επισκεφθεί την γειτονιά του Λευκού Οίκου.

Όχι αυτοπροσώπως, αλλά ως χιονάνθρωπος. Φίλοι ακτιβιστές του Σνόουντεν, έφτιαξαν έναν χαμογελαστό χιονάνθρωπο και τον τοποθέτησαν ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν λίγο καιρό, στην ίδια θέση κάποιοι ακτιβιστές είχαν τοποθετήσει προτομή του Σνόουντεν, αλλά γρήγορα εκείνη είχε απομακρυνθεί από την αστυνομία.

Οι φωτογραφίες του Σνόουντεν-Χιονάνθρωπου πλημμύρισαν τις σελίδες των κοινωνικών Μέσων προκαλώντας έκπληξη για το γεγονός και στον ίδιο τον Σνόουντεν, όπως μεταδίδεται από τη Μόσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πάντως, εξέφρασε την ελπίδα πως η αστυνομία «δεν θα συλλάβει τον χιονάνθρωπο όπως είχε κάνει με την προτομή του».

Σε άλλα σχόλια που γράφτηκαν στα κοινωνικά Μέσα, ήταν και η «πρόβλεψη», «πως κάποια ημέρα δεν αποκλείεται να επισκεφτεί το κτήριο της λεωφόρου Πενσυλβάνια ο Σνόουντεν αυτοπροσώπως».

Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης