Την τελευταία του πνοή, ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο νοσηλείας, άφησε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 12 Αυγούστου, ο πρίγκιπας της Ολλανδίας, Γιόχαν Φρίζο, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

O «γαλαζοαίματος» και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε πλαγιά βουνού στην Αυστρία, όταν χτυπήθηκε από χιονοστοιβάδα (17 Φεβρουαρίου 2012). Εκτιμάται ότι ο 44χρονος είχε παραμείνει θαμμένος κάτω από το χιόνι για περίπου 15 λεπτά. Τον Ιούλιο είχε μεταφερθεί από νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν σε κώμα, πίσω στην Ολλανδία.

«Ο πρίγκιπας Φρίζο πέθανε από επιπλοκές ως αποτέλεσμα της έλλειψης οξυγόνου στη διάρκεια ατυχήματος με σκι στις 17 Φεβρουαρίου 2012», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του βασιλικού παλατιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βασιλιάς της Ολλανδία, Βίλεμ Αλεξάντερ και η βασίλισσα Μάξιμα, επιστρέψουν εσπευσμένα πίσω στην Ολλανδία από ταξίδι αναψυχής στην Ελλάδα. Η πριγκίπισσα Μαμπέλ γιόρτασε τα 45α της γενέθλια την Κυριακή στο πλευρό του και είναι συντετριμμένη από τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης