Ο πρώην πλανητάρχης θα γίνει επιτέλους παππούς από την κόρη του, Τζένα, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με έναν από τους συμβούλους του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η Τζένα Μπους εργάζεται σήμερα στο κανάλι NBC καλύπτοντας θέματα παιδείας και είναι παντρεμένη από το 2008 με τον Καρλ Ροβ, τον σύμβουλο που ο Τύπος της εποχής αποκαλούσε «το μυαλό του Μπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ήταν ο ορισμός της «αμερικανιάς»: ο Τζορτζ Μπους τηλεφώνησε στη διάρκεια της εκπομπής «Today Show», την οποία παρουσιάζει η κόρη του, και ανακοίνωσε ότι ο ίδιος είναι συγκλονισμένος με το καλό νέο, ενώ η σύζυγός του, Λόρα, είναι πανευτυχής.

Η Τζένα και η δίδυμη αδελφή της, Μπάρμπαρα, ήταν τα φρέσκα και συμπαθητικά πρόσωπα της προεδρίας του πατέρα τους κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του. Απασχόλησαν όμως ουκ ολίγες φορές τα ΜΜΕ, καθώς παρεκτράπηκαν και απασχόλησαν τον αμερικανικό Τύπο, αλλά αυτά γρήγορα ξεχάστηκαν. Το 2001 επιχείρησαν να αγοράσουν παράνομα μπίρα με ψεύτικη ταυτότητα, αφού δεν είχαν ακόμη κλείσει τα 21 τους χρόνια.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης