Καίει κυριολεκτικά τις δυο νεαρές κοπέλες που συνελήφθησαν στο Περού για διακίνηση 11,56 κιλών κοκαΐνης, η κατάθεση ενός πρώην φίλου της μίας, κατά την οποία, όλα όσα ισχυρίζονται περί εκφοβισμού και απειλών που υφίσταντο προκειμένου να κάνουν τη μεταφορά, είναι απολύτως ψευδή.

Ο πρώην φίλος της , ο 37χρονος Shane Knowles, bodybilder και με κατηγορίες σε βάρος του για απάτες, δήλωσε κατηγορηματικά πως οι δυο κοπέλες δεν δέχτηκαν οποιοδήποτε εκβιασμό για να κάνουν αυτή τη δουλειά, και πως τον σχεδίασαν και τον οργάνωσαν απολύτως μόνες τους, με μόνο δέλεαρ τα χρήματα που θα έπαιρναν από τους εντολείς τους, τα οποία δεν ήταν διόλου λίγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι κοπέλες αυτές είχαν μάθει να ζουν μέσα στη χλιδή καθώς ο κύκλος τους ήταν εξαιρετικά πλούσιοι άνθρωποι με βίλες και πανάκριβο τρόπο ζωής», είπε χαρακτηριστικά ο Knowles.

«Κανένας δεν τις απείλησε για κάτι, άλλωστε, αυτό θα ήταν τελείως ανώφελο αφού με πολλούς τρόπους είτε θα μπορούσαν να κάνουν πίσω είτε και να το καταγγείλουν. Όμως δεν το έκαναν παρ’ ότι τους είχα πει να μην εμπλακούν σε τέτοιες δουλειές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι απλό, πολύ απλό, κάποιος τους έκανε μια καλή προσφορά, και αυτές δέχτηκαν γιατί ήταν κυριολεκτικά διψασμένες για χρήμα» κατέληξε ο πρώην φίλος της Melissa.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: Τρία χρόνια στη φυλακή μέχρι να δικαστούν, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 03:41

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης