Ρωσία: Προβλήματα με τις τσάρτερ πτήσεις της Vim-Airlines

Ρωσία: Προβλήματα με τις τσάρτερ πτήσεις της Vim-Airlines
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Ρωσίας μελετάει πρόταση του Ρωσικού Οργανισμού Τουρισμού (Rostourism) που αφορά τη ναύλωση αεροσκαφών ξένων αεροπορικών εταιρειών για να πραγματοποιήσουν πτήσεις τσάρτερ της αεροπορικής εταιρείας Vim-Airlines, ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν σε προορισμούς του εξωτερικού οι Ρώσοι τουρίστες που είχαν κλείσει εισιτήρια με την εν λόγω εταιρεία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Την πρόταση, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ενέκρινε ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκολόφ, λαμβάνοντας υπ' όψιν τη δυσχερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, λόγω της έλλειψης αεροσκαφών της συγκεκριμένης εταιρείας. Προς την κατεύθυνση αυτή δραστηριοποιούνται και οι Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τη Vim - Airlines, ενώ η πρόταση συζητήθηκε την Κυριακή στον Ρωσικό Οργανισμό Τουρισμού.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται καθυστερήσεις σε όλες τις πτήσεις της εταιρείας Vim - Airlines και μάλιστα σε διάφορα αεροδρόμια του εσωτερικού. Η εταιρεία απέδωσε τις καθυστερήσεις αυτές στις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στους τεχνικούς ελέγχους που γίνονται στα αεροσκάφη της. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις πτήσεις τσάρτερ που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2017.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 17:44