Ο διάσημος τραγουδιστής της country, Jason Aldean, του οποίου η καριέρα βρίσκεται στο απόγειό της, με τον τελευταίο δίσκο του να έχει γίνει τριπλά πλατινένιος στις Η.Π.Α. και πολλά από τα singles του να φιγουράρουν στην κορυφή των αμερικανικών και βρετανικών τσαρτ, φαίνεται πως ευθύνεται για τον θάνατο ενός ανθρώπου, του Albert Kennedy.

Ο Aldean οδηγούσε το φορτηγάκι των περιοδειών του σε εθνική οδό στην πολιτεία της Ιντιάνα καθώς επέστρεφε από μία συναυλία, νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να ελέγξει το όχημά του, όταν ο Κennedy βρέθηκε μπροστά του μέσα στη νύχτα. Το αποτέλεσμα ήταν το φορτηγάκι του να χτυπήσει τον πεζό. Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία για τον Kennedy, ο οποίος απεβίωσε κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζωή του 36χρονου σταρ μετά το δυστύχημα φαίνεται ότι παίρνει απρόβλεπτη τροπή.

«Με βαριά καρδιά σάς ανακοινώνω ότι ένας άνθρωπος έχασε χθες τη ζωή του, όταν βρέθηκε μπροστά από το φορτηγάκι μου, στην Ιντιάνα» έγραψε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Κατά τη διάρκεια όλων των χρόνων που ταξίδευα με το φορτηγάκι μου σε όλη την Αμερική, τίποτα δεν μπορούσε να με προετοιμάσει για κάτι τόσο απρόβλεπτο. Σήμερα προσεύχομαι για την οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος Albert Kennedy και σας παρακαλώ να κάνετε το ίδιο» πρόσθεσε.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, οι θαυμαστές του ανησυχούν για την πορεία της καριέρας του και για το πώς θα επηρεάσει τη δουλειά του η συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιμέλεια: Σιαφάκας Ανδρέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης