Πάνω από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν από ποτήρια, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα σε συμπλοκή που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια απονομής βραβείων, σε εκδήλωση που οργάνωσε αυτοκινητοβιομηχανία της Ταϊλάνδης, όπως γνωστοποίησε σήμερα η αστυνομία και τα ΜΜΕ.

Η Auto Alliance Thailand, κοινοπραξία της Ford Motor Company και της ιαπωνικής Mazda Motor Corporation, οργάνωσε την εκδήλωση για τα 4.000 μέλη του προσωπικού της χθες το βράδυ σε εστιατόριο στο Τσονμπούρι, 100 χλμ. νοτιοδυτικά της Μπανγκόκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτρωγαν και έπιναν και πολλοί μέθυσαν. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν κάποιοι άρχισαν να πετούν μπουκάλια» δήλωσε αστυνομικός, ο οποίος μετέβη στο εστιατόριο μαζί με συναδέλφους του προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη.

Η εφημερίδα «Bangkok Post» γράφει ότι η συμπλοκή σημειώθηκε κατά την απονομή βραβείων σε μέλη του προσωπικού της εταιρείας. Δεν έχει γίνει γνωστό τι την προκάλεσε. Μέσα σε λίγα λεπτά επικράτησε χάος, καθώς εκτοξεύονταν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, ενώ, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, ακούστηκαν ακόμη εκρήξεις και πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τουλάχιστον 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν -ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση- και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης