Τα ίχνη ενός σαδιστή δολοφόνου αναζητούν οι ρωσικές Αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον «δολοφόνο των ηλικιωμένων», όπως τον αποκαλούν.

Εδώ και δύο χρόνια ο δράστης έχει διαπράξει 32 φόνους, χωρίς να έχει κλέψει ποτέ τίποτα, ενώ τα θύματά του, τα οποία χάνουν τη ζωή τους από στραγγαλισμό, είναι μεταξύ 80 και 90 ετών. Οι αστυνομικοί τον αποκαλούν σαδιστή, καθώς δεν σκοτώνει για χρήματα, αλλά για να «απολαύσει» το μαρτύριο και τον θάνατο που «προσφέρει» στα θύματά του. «Οι τακτικές του μοιάζουν με αυτές της κατά συρροή δολοφόνου της Ρωσίας, της Ιρίνα Γκαινταματσούν, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών για τη δολοφονία 17 ηλικιωμένων γυναικών» αποκαλύπτει ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας στα Ουράλια, όπου έχουν διαπραχθεί και οι περισσότεροι φόνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η αστυνομία προσφέρει αμοιβή ύψους ενός εκατομμυρίου ρουβλιών (σ.σ.: περίπου 25.000 ευρώ) σε όσους μπορέσουν να δώσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του. Οι Αρχές στην περιοχή των Ουραλίων συνιστούν στους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν πάντα στο πλευρό τους συγγενείς που θα μπορέσουν να τους προστατέψουν από πιθανό χτύπημα του μανιακού δολοφόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης