Με «χαριτωμένες» λεπτομέρειες άνοιξε την κατάθεσή της στο δικαστήριο του Μιλάνου η νεαρή Μαροκινή Ruby Karima el Mahroug, γνωστή από την πολύκροτη υπόθεση «buga-buga» που αφορά τα …σκαμπρόζικα πάρτι που διοργάνωνε ο …τσαχπίνης «καβαλιέρε». 

«Ναι, ήμουν παρούσα όταν γίνονταν “σέξι χοροί” αλλά δεν συνευρέθηκα ποτέ με τον Μπερλουσκόνι παρά το ότι έλαβα δώρα σε ρευστό» είπε χαρακτηριστικά η -σήμερα 18χρονη- «ταλαντούχα» Rubi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως συγκεκριμένη κατάθεση έγινε κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «παράλληλης» δίκης για την , σε βάρος του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε, της πρώην περιφερειακής συμβούλου του Μιλάνου Νικόλ Μινέτι και του μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα—οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία.

«Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν υπέπεσαν ποτέ στην αντίληψή μου σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι», υποστήριξε η νεαρή.

Η Ruby Karima el Mahroug στη συνέχεια, φρόντισε να παράσχει κάλυψη και στον ιδιοκτήτη της εταιρίας μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος στα δείπνα της βίλας του πρώην πρωθυπουργού, καταθέτοντας στην έδρα πως «εκείνη του είχε πει ψέματα όσον αφορά την ηλικία της, αποκρύπτοντας το ότι ήταν ανήλικη και δηλώνοντάς του τότε πως είναι 20 ετών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν κλήθηκε να απαντήσει πιο συγκεκριμένα για τις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η νεαρή ισχυρίστηκε πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας «της έδινε πότε-πότε φάκελα με 2-3 χιλιάδες ευρώ», ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν αντιστοιχούσαν σε …άλλου τύπου «υπηρεσίες» που θα έπρεπε να του παρέχει ως αντάλλαγμα…

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης