Μία πρώην ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού από την Τζόρτζια των ΗΠΑ φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου ενός τρίχρονου μαθητή της. Το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο τον Ιούλιο του 2014 όταν κρεμάστηκε κατά λάθος στην παιδική χαρά του παιδικού σταθμού.

Η Janna Thompson, πρώην υπεύθυνη του παιδικού σταθμού «Ms. Janna’s Daycare», που λειτουργούσε στο σπίτι της, κατηγορείται για δολοφονία δευτέρου βαθμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους κατήγορους η Thompson άφησε τον 3χρονο Thomas Maxwell Stevens μόνο του έξω ενώ εκείνη προσπαθούσε να πειθαρχήσει ένα άλλο παιδί.

Όταν βγήκε τελικά έξω, τον βρήκε ξαπλωμένο στην τσουλήθρα με μια θηλιά σκοινιού περασμένη στο λαιμό του και πιασμένη από την κορυφή της τσουλήθρας. Το παιδί δεν ανέπνεε.

Ο μικρός βρισκόταν στην τσουλήθρα, όταν με κάποιο τρόπο το κεφάλι του σφήνωσε στη θηλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού είχε δεχτεί παλαιότερα επιπλήξεις για την ασφάλεια του χώρου. Μόλις τον Ιανουάριο του 2014, πριν από τον θάνατο του παιδιού, ένας επιθεωρητής ασφαλείας είχε βρει πολλούς κινδύνους στο χώρο και είχε ζητήσει από την Janna Thompson να επιληφθεί της κατάστασης.

Επιμέλεια: Κωσταντίνα Βλαχουτσάκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης