Τα πανάκριβα βαν ήταν το φετίχ του 49χρονου Έρικ Μπράουν από τη Βιρτζίνια. Μόνο που τα αποκτούσε με ένα κάπως …ανορθόδοξο τρόπο και πιό συγκεκριμένα …τά έκλεβε. Συνολικά είχε κλέψει 15 βαν αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων αφού ήταν ιδιαίτερα εκλεκτικός στις «αγορές» του.

Και καθώς επί πολλά χρόνια παρέμενε ασύλληπτος, τόσο οι επιλογές του γίνονταν όλο και πιο εκλεπτυσμένες… Μέχρι που έφτασε στο τοπ των επιλογών του αυτών, κάνοντας το μοιραίο λάθος να φτάσει μέχρι το αξίας 200.000 δολαρίων τηλεοπτικό βαν του Προέδρου των ΗΠΑ !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, συνελήφθη μόλις έκανε τις πρώτες του προσπάθειες να το πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο (!) καθώς, το συγκεκριμένο ήταν εφοδιασμένο με όλα τα καλούδια της σύγχρονης τεχνολογίας παρακολούθησης μέσω δορυφόρων οπότε η κατάληξή του ήταν προδιαγεγραμμένη και απλώς θέμα χρόνου…

Σημειώνεται πως μέσα στο μοιραίο για τον Έρικ Μπράουν βαν, υπήρχε τηλεοπτικός εξοπλισμός πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων καθώς με αυτό γίνονταν οι τηλεοπτικές ζωντανές μεταδόσεις της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου.

Μετά απ’ όλη αυτή την «καριέρα», το δικαστήριο τον καταδίκασε σε επταετή κάθειρξη χαρίζοντας έτσι στον 49χρονο μια τελευταία διαδρομή με ένα βαν, μόνο που αυτό ήταν της αστυνομίας και τον οδήγησε στις ομοσπονδιακές φυλακές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης