Δραματική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, αφού μετά την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας σύμφωνα με την οποία η ουσία που χρησιμοποιήθηκε για την εξόντωση τους ήταν ένας «σπάνιος νευροτοξικός παράγοντας», ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Scotland Yard επιβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός που τους εντόπισε μεταφέρθηκε στην εντατική και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στη σκηνή, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τα ίδια συμπτώματα που παρουσιάζουν ο 66χρονος Σεργκέι Σκριπάλ και η 33χρονη κόρη του Γιούλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση προέβη ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Scotland Yard, Mark Rowley. Δήλωσε επίσης ότι έχει εντοπιστεί η ουσία, αλλά δεν έχει γίνει επεξεργασία στο εργαστήριο, ώστε να δηλώσει με σαφήνεια ότι πρόκειται για την ίδια ουσία που εντοπίστηκε στον οργανισμό του Ρώσου πρώην πράκτορα και της κόρης του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η έρευνα εντείνεται και πλέον αναζητούνται οι υπεύθυνοι και για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης