Ο Warren Edward Buffett γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1930. Είναι Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, χρηματιστής, θεωρείται ως ο πλέον επιτυχημένος επενδυτής – ο πλουσιότερος άνθρωπος το 2008 και τρίτος το 2015, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway.

Το 2012 το περιοδικό ΤΙΜΕ τον είχε κατατάξει στους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη παγκόσμια επιρροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συχνά τον αναφέρουν ως το «Μάγο της Όμαχα». Κατατάσσεται στους φιλάνθρωπους έχοντας υποσχεθεί να διαθέσει το 99% της περιουσίας του για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του ιδρύματος Gates Foundation.

Ήταν από τους χορηγούς της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, για την προεδρία. (Wikipedia)

Δείτε πως διαφημίζει τις εταιρείες του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ αναγνώστη,

Προφανώς γνωρίζεις πως δεν κάνω προτάσεις για πλουτισμό. Ωστόσο, έχω δύο σκέψεις αναφορικά με τα προσωπικά σου έξοδα που μπορούν να σου αποφέρουν πραγματικό χρήμα. Προτείνω να αναζητήσετε τις υπηρεσίες των δύο θυγατρικών της Berkshire: την GEICO και τη Borsheim’s.

Υπολογίζω ότι το 40% των οδηγών αυτοκινήτων μπορούν να γλιτώσουν χρήματα ασφαλιζόμενοι στην GEICO. Τα στοιχεία δεν είναι 100% σίγουρα, επειδή οι ασφαλιζόμενοι διαφέρουν στα υπογραφόμενα συμβόλαια που επιλέγουν, με ορισμένες εταιρίες να προτιμούν οδηγούς που ζουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές και απασχολούνται σε δεδομένα επαγγέλματα, κάτι που δεν γίνεται με την GEICO.

Πιστεύω όμως, ότι η GEICO πιο συχνά προσφέρει χαμηλότερες τιμές από άλλες εθνικής εμβέλειας εταιρίες που πωλούν ασφάλειες στους πελάτες τους.

Μπορείτε να μάθετε πως θα κερδίσετε χρήματα πηγαίνοντας στο www.geico.com ή τηλεφωνώντας στο 800-555-2756.

Τα ακριβά κοσμήματα, ρολόγια και δώρα θα σας κοστίσουν λιγότερα στου Borsheim’s.

Κοίταξα στις τιμές σε όλες τις εταιρίες χρυσαφικών και βρήκα πόσο ακριβότερες είναι από τις τιμές της Borsheim’s.

Η επιχείρηση του ενός καταστήματος με τον όγκο του, μας κάνει να λειτουργούμε με κόστος χαμηλότερο κατά 15-20% από τους ανταγωνιστές μας. Και περνάμε αυτό το κέρδος στους πελάτες μας.

Κάθε χρόνο η Borsheim’s αποστέλλει χιλιάδες δείγματα στους πελάτες της που επιζητούν μακροχρόνια ευκαιρία για να μελετήσουν τι τους προσφέρει και να αποφασίσουν ποιο –αν επιθυμούν- να αγοράσουν.
Πραγματοποιούμε έτσι μεγάλες μπίζνες με χαμηλό τρόπο που επιτρέπει στους καταστηματάρχες να δουν τις εξαιρετικές τιμές που προσφέρουμε.

Τηλεφωνήστε στους Sean Moore και Karen Goracke στο Borsheim’s (800-642-4438) και κερδίστε σημαντικό χρηματικό ποσό από την επόμενη αγορά κοσμημάτων.

Με εκτίμηση
Warren E. Buffett

(σ.σ.: Ο τρόπος που διαφημίζει τις εταιρείες του είναι ίδιον του χαρακτήρα του)

«Κάνω αυτό που μ΄αρέσει κάθε ημέρα του χρόνου»

To moto του είναι: Ο πλούτος δεν είναι απλά προιόν εργασίας, αλλά μίας νομικά κατοχυρωμένης και θεσμικά επιτρεπτής ληστείας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης