Επίσημη πρεμιέρα είχε χθες το μιούζικαλ «Annie» και η κάμερα του «Πρωινό Mou» «συνάντησε» την πρωταγωνίστρια της παράστασης, Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τον επτά μηνών γιο της αλλά και την εμπειρία της ως νέα μητέρα.

«Ξεπέρασα το άγχος της πρεμιέρας γιατί σκεφτόμουν το μωρό μου, που έχει και γενέθλια. Έγινε επτά μηνών» είπε η ηθοποιός, ενώ σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μητέρα ανέφερε: «Έχει δυσκολίες η μητρότητα αλλά είναι τόσο γλυκιά και όμορφη που, εντάξει, όλα αυτά ξεπερνιούνται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πώς σκέφτεται να χειριστεί το θέμα της δημοσιότητας σχετικά με το παιδί της; «Το να κυνηγάνε εσένα οι παπαράτσι για φωτογραφίες είναι άλλο θέμα. Το να θέλουν να φωτογραφήσουν το μωρό σου είναι λίγο άσχημο. Θα είμαι, πάντως, πολύ αυστηρή σχετικά με αυτό γιατί δεν αφορά εμένα, αλλά το μωρό μου», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, είπε με χαμόγελο: «Βεβαίως θα ήθελα να χαρίσω στον γιο μου ένα αδερφάκι, λίγο αργότερα όμως! Να ευχαριστηθούμε λίγο τον Μάξιμο και μετά».

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη, με ένα κλικ στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης