Στο αμερικανικό «Dancing with the stars» η Μαρία Μενούνος, η έχει καταφέρει να «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη σε αυτούς που μένουν κάθε Δευτέρα ξάγρυπνοι προκειμένου να την ψηφίσουν από την Ελλάδα. »Το γεγονός ότι μένουν κάποιοι από την Ελλάδα ξύπνιοι για να με ψηφίσουν με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέναντί τους. Με κάνει να θέλω να δουλέψω στις πρόβες ακόμη περισσότερο για να είμαι πολύ καλύτερη στο live και να μείνω όσες περισσότερες εβδομάδες μπορώ. Ξέρω ότι τα media στην Αμερική έχουν μια κλίση προς το latin στιλ γυναικών και lifestyle, αλλά μην ανησυχείτε, θα κάνω τους Αμερικανούς να αγαπήσουν την Ελλάδα και το ελληνικό ταπεραμέντο», δηλώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έκανα αθλητισμό παλιότερα και έτσι ένιωθα σίγουρη ότι θα τα καταφέρω σωματικά. Το άγχος στο πρώτο live ήταν πολύ περισσότερο από όσο μπορούσα να φανταστώ…», ανέφερε η Μαρία σχετικά με την απόφασή της να πει το «ναι» στο «Dancing» της Αμερικής.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης