Ο Θάνος Πετρέλης όταν γνώρισε τη Σοφία Μοσχοπούλου, όπως εξομολογείται στις συνεντεύξεις του, ήταν βέβαιος ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει η ιδανική σύζυγός και μητέρα των παιδιών του. Όντας ζευγάρι πάνω από μια δεκαετία, και έχοντας αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, ο τραγουδιστής όπως χαρακτηριστικά εξήγησε στο μουσικό portal tralala.gr, νιώθει τυχερός για την επιλογή ζωής που έκανε.

Όταν ο ένας από τους δύο στο ζευγάρι είναι αναγνωρίσιμος, πόσο εύκολο είναι να γίνει σωστή διαχείριση αυτής της κατάστασης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα είναι δύσκολο για μένα αλλά και ακόμα περισσότερο για την γυναίκα μου που πρέπει να αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση. Από την άλλη έχει βοηθήσει το γεγονός ότι ήμασταν μαζί πριν ακόμα ξεκινήσω να κάνω αυτή την δουλειά και το έχει ζήσει από την αρχή. Ξεκινήσαμε να βιώνουμε μαζί τα πρώτα μου βήματα και αυτό έχει συμβάλλει στο να περνάμε τις όποιες δυσκολίες αναίμακτα. Ίσως να ήταν δυσκολότερο αν ήμουν παντρεμένος με μια γυναίκα του χώρου γιατί εκεί υπάρχει και ο ανταγωνισμός στη δουλειά. Είμαι τυχερός που δεν ασχολείται με τον χώρο».

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης