Ξεκίνησαν σαν αθλητές, κατέκτησαν όσα περισσότερα μπορούσαν, κάποιοι από αυτούς φόρεσαν στο λαιμό τους Χρυσό Μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους.

Τόλμησαν και δοκίμασαν τις ικανότητες και το ταλέντο τους, ακόμη και στην τέχνη της υποκριτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος για παράδειγμα θα πίστευε πως ο Σον Κόνερι ξεκίνησε την καριέρα του ως… body builder και ποδοσφαιριστής; Ή ποιος θα πίστευε πως ο θρυλικός Γάλλος ποδοσφαιριστής Ερικ Καντονά θα κατέληγε ηθοποιός και σκηνοθέτης και θα έπαιζε στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ;

Και στην Ελλάδα ωστόσο δεν είναι λίγα τα παραδείγματα των αθλητών που δοκιμάζουν την τύχη τους στο σανίδι. Από τον Σάκη Ρουβά που ξεκίνησε την καριέρα ως αθλητής του επί κοντώ και την Ντορέτα Παπαδημητρίου που ήταν αθλήτρια της ρυθμικής μέχρι τους Ολυμπιονίκες Ιωάννη Μελισσανίδη, Πηγή Δεβετζή και Κλέλια Πανταζή που δε δίστασαν να παίξουν σε θεατρικές παραστάσεις!

Δείτε το αθλητές- ηθοποιούς που κατέβηκαν από το βάθρο τους και ανέβηκαν στο σανίδι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρλνοντ Σβαρτζενέγκερ: Θεωρείται από πολλούς μέχρι και σήμερα ο καλύτερος bodybuilder όλων των εποχών, ενώ η σωματική του διάπλαση έχει αφήσει κυριολεκτικά εποχή. Ο Σβαρτζενέγκερ έπαιζε από μικρός ποδόσφαιρο, ενώ από τα 15 του χρόνια άρχισε να ασχολείται με το bodybuilding.
Αφού σάρωσε όλα τα ευρωπαϊκά βραβεία του αθλήματος, στη συνέχεια μετακόμισε στις ΗΠΑ. Γύρισε την πρώτη του ταινία το 1970 με τίτλο «Hercules in New York» και λίγα χρόνια μετά ήρθε η μεγαλύτερη επιτυχία του ο «Εξολοθρευτής». Ακολούθησαν περισσότερες από 40 εξαιρετικά εμπορικές ταινίες!


Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στην μουσική παιδική θεατρική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι».

Μάξιμος Μουμούρης: Πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα πολύ επιτυχημένος, ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας στον Αμύντα!


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν γίνει ηθοποιός και παρουσιάστρια, ήταν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής!


Ο αγαπημένος Σον Κόνερι πριν γίνει ηθοποιός ήταν body builder και ποδοσφαιριστής!

Ιωάννης Μελισσανίδης: Ο μεγάλος Ολυμπιονίκης σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την υποκριτική. Το 2008 ήταν φοιτητής στην Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λος Άντζελες, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε υποδύθηκε τον Σίσυφο σε μια παράσταση βασισμένη στον ελληνικό τραγικό μύθο.


Η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή συμμετείχε στην παιδική παράσταση «Ο Γρίφος της Ενέργειας» , στην Αθηναϊκή Σκηνή . Μια παιδική παράσταση που συνδυάζει ηθοποιό και κούκλα, με κύριο στόχο την εξοικείωση των παιδιών με τις έννοιες της ενέργειας και του μέτρου στη διατροφή.


Ερίκ Καντονά: Ήταν ένας από τους βιρτουόζους του ποδοσφαίρου, ο Γάλλος, με το θρυλικό «7» στην πλάτη. Έπαιξε στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ στο «Elizabeth», κάνοντας τον Γάλλο πρέσβη, στο «French Film», στο «Looking for Eric», ενώ ασχολήθηκε και με την σκηνοθεσία.


Μάικ Τάισον: Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει σχεδόν όλες τις διακρίσεις. Το 1993 πρωτοξεκίνησε στον κινηματογράφο, υποδυόμενος τον εαυτό του. Ακολούθησαν δύο βιογραφικές ταινίες, ενώ το 2009 έπαιξε στην μεγάλη εισπρακτική επιτυχία «Hangover».

Πηγή:life

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης