Από τα περιττά κιλά που τη βασάνιζαν κατάφερε να απαλλαγεί η Πηνελόπη Πλάκα, ακολουθώντας μία ισορροπημένη διατροφή με λίγες θερμίδες, χάνοντας πολλά κιλά.

Ένα ισορροπημένο μενού που δεν στερείται θρεπτικών συστατικών και κυρίως της επιτρέπει να τρώει το αγαπημένο της πιάτο υιοθέτησε επί μερικούς μήνες η Πηνελόπη Πλάκα, ακολουθώντας με συνέπεια τις οδηγίες της διαιτολόγου-διατροφολόγου, Άννας Κόμπου. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε μερικούς μήνες η σιλουέτα της άλλαξε και κατάφερε να χάσει 10 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διατροφολόγος Άννα Κόμπου εξηγεί: «Η διατροφή της Πηνελόπης προέκυψε μετά από ανάλυση σύστασης σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολισμού ηρεμίας. Το διατροφικό της πλάνο σχεδιάστηκε πάνω στις προσωπικές της ανάγκες, τις εξειδικευμένες μετρήσεις που έκανε, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις της, στοιχεία που πρέπει όλοι να λαμβάνουμε υπόψη μας για να πετύχει μια δίαιτα. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα και σε επίπεδο απώλειας βάρους και σε επίπεδο διατήρησης της καλή υγείας της, το διατροφικό της πλάνο ανανεώνεται κάθε εβδομάδα κατόπιν μετρήσεων οι οποίες καθοδηγούν και το επόμενο βήμα μας. Επίσης, στην Πηνελόπη προτάθηκε να ασκείται και να καταναλώνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό ημερησίως».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης