Βίκυ Χατζηβασιλείου, Φαίη Σκορδά, Άκης Πετρετζίκης και Πάνος Βλάχος δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη.

Διαφορετικά από ότι συνήθως θα περάσουν αυτήν την Κυριακή η Βίκυ Χατζηβασιλείου,η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Πάνος Βλάχος. Θα βρεθούν όλοι μαζί στη Θεσσαλονίκη όχι όμως για να απολαύσουν τον καφέ τους στην παραλία της Λεωφόρου Νίκης ή να γευτούν τις λιχουδιές της πόλης αλλά για να τρέξουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 12.30 θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων, στην αφετηρία του αγώνα δρόμου 5 χλμ. που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο ΜΕΑΣ Τρίτων με χορηγό τη WIND στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Οι τέσσερις δημοφιλείς προσωπικότητες αποδέχτηκαν την πρόσκληση της WIND Running Team να τρέξουν με τη φανέλα της ομάδας προκειμένου να βοηθήσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι την Κυριακή θα τρέξουν 5 χιλιόμετρα για τα παιδιά του Φιλύρου δίνοντας έμπνευση και στα υπόλοιπα μέλη της WIND Running Team που την Κυριακή θα τρέξουν και που ξεπερνούν συνολικά τα 800!

Για τη συμμετοχή της Βίκυς, της Φαίης, του Πάνου και του Άκη η WIND θα προσφέρει από 1.000€ στο Φίλυρο, δηλαδή 4.000€ συνολικά. Όμως το Ελληνικό Παιδικό Χωριό θα ενισχυθεί από όλους τους φίλους του, τα μέλη της WIND Running Team, τους δρομείς του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και όσους από τον υπολογιστή τους και μέσω του Facebook θέλουν να συνεισφέρουν στον κοινό σκοπό και να στηρίξουν τα παιδιά. Οι μηχανισμοί προσφοράς που έχει η WIND δημιουργήσει για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Προσφορά 10€ εκ μέρους κάθε μέλους της WIND Running Team
• Προσφορά 1€ για κάθε δρομέα των αγώνων 5 & 10 χλμ. καθώς και του Μαραθωνίου που θα περάσει κάτω από την Αψίδα της Αγάπης στη Λεωφόρο Νίκης (ύψος πλατείας Αριστοτέλους). Σύμφωνα με τη διοργάνωση φέτος οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 4.000 για όλους τους αγώνες.
• Προσφορά 50 λεπτών για κάθε χρήστη της εφαρμογής «Πάτα Like & Πρόσφερε» στη σελίδα της WIND στο Facebook. Ήδη περισσότεροι από 2.000 χρήστες έχουν κάνει Like στην εφαρμογή και η προσπάθεια συνεχίζεται…

Με τους παραπάνω τρόπους όλοι μπορούν να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό αφιερώνοντας μόνο την αγάπη και το χρόνο τους.

Οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Φαίη Σκορδά, Άκης Πετρετζίκης και Πάνος Βλάχος δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1η Απριλίου, σε έναν Αγώνα που είναι Για Όλους. Ας τους ακολουθήσουμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης