Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», πιο χαλαρή και ήρεμη από ποτέ μίλησε για την προσωπική της ζωή, την απιστία, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Σχετικά με το τι «κέρδισε» από τους δύο γάμους που έχει κάνει και τι είναι αυτό που τώρα διαχειρίζεται διαφορετικά είπε: «Στον πρώτο γάμο μου δεν είχα συνειδητοποιήσει και πολλά πράγματα, δεν ήμουν έτοιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα νομίζω ότι στηρίζω τη σχέση περισσότερο, αυτή είναι η διαφορά», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ για την απιστία, την οποία, όπως η ίδια έχει δηλώσει, βίωσε και μάλιστα από γνωστή της γυναίκα, ανέφερε: «Εντάξει, το διαχειρίστηκα άσχημα. Πώς, δηλαδή, ψύχραιμα; Δεν μιλάμε πια. Όχι δεν μιλάω στην άλλη, απλά αδιαφορώ. Ξέρετε τι; Ίσως δεν φταίει και κανείς τελικά, ίσως φταίει η σχέση που δεν είναι καλή και μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο».

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τι ρώτησε για το αν σκέφτεται να κάνει ένα παιδί ή για το αν της είχε παρουσιαστεί η επιθυμία παλιότερα, εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω ρε συ Πέτρο… Αυτό το «ρολόι» που λένε μπορεί να υπήρξε, αλλά πλέον νομίζω ότι είναι δύσκολο….

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης