Το ότι η Σάσα Σταμάτη έπαιξε ρόλο στον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε περιοδικό,  ότι η πραγματική αιτία που ανάγκασε το πρώην ζευγάρι να δώσει τέλος στη σχέση του ήταν το γεγονός ότι η Εύη Βατίδου μετά από 7 χρόνια γάμου αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς, ενώ είχε την ευκαιρία με εμένα να φάει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γνωρίσει τον Πατριάρχη, να συνομιλήσει με τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας, εκείνη ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Δημήτρη Παπανώτα. Δεν μπορούσα να βλέπω το σπίτι μας να είναι γεμάτο πανελίστες και δεν σου κρύβω ότι κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να φερθώ στη Σάσα Σταμάτη όπως αξίζει στην αληθινή προσωπικότητά της, που είναι κατά την κρίση μου, μια πολύ επικίνδυνη προσωπικότητα».

Από τη μία ξεσήκωνε την Εύη και της έλεγε ότι μπορεί να γίνει παρουσιάστρια αντάξια της Μενεγάκη και ότι εγώ τη σταματάω και από την άλλη μου έστελνε μηνύματα, όπου μου έγραφε: «Συμφωνώ απόλυτα με τις αντιρρήσεις σας. Μακάρι να είχα και εγώ στη ζωή μου έναν σύζυγο σαν και εσάς», συμπλήρωσε με πικρία ο Αλέξης Κούγιας.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης