Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, οπότε η Alessandra Ambrosio δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στην εμφάνισή της για να τραβήξει τα βλέμματα. Αλλά το να είσαι καλεσμένη σε event που θα παρευρίσκονται και οι υπόλοιπες ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη όπως π.χ. η Gisele Bundchen, τότε θέλεις αυτό το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίσεις.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκε η όμορφη Alessandra, και θυμήθηκε το σάλο που δημιουργήθηκε με την εμφάνιση της Angelina Jolie στα φετινά βραβεία Oscar, επιλέγοντας το ίδιο outfit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη το βράδυ στο Μουσείο Καλών Τεχνών στη Βοστώνη, ο γνωστός φωτογράφος Mario Testino εγκαινίασε την έκθεσή του με τίτλο «In Your Face», και σαν διάσημο top model που είναι, πόζαρε στους φωτογράφους με μαύρο strappy φόρεμα με βαθύ αλά Angelina σκίσιμο, αφήνοντας τα τέλεια πόδια της έκθετα σε κοινή θέα. Έχοντας επίγνωση του πόσο εντυπωσιακά όμορφη είναι, δεν παρέλειψε να παίξει με τον φακό, τονίζοντας το στόμα της και επιδεικνύοντας ένα περίπλοκο ασημένιο βραχιόλι-δαχτυλίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης