Η Άννα Δημητρίεβιτς έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό μόδας και μίλησε για τον εαυτό της, καταθέτοντας όλα της τα προτερήματα και τις αναζητήσεις της.

Μια πολύ όμορφη γυναίκα χρειάζεται να προσπαθήσει λιγότερο για να πετύχει τους στόχους της;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αλήθεια είναι πως η ομορφιά βοηθά. Η καλή εμφάνιση μπορεί να τραβήξει την προσοχή, όπως ένα βιβλίο που έχει ενδιαφέρουσα εισαγωγή, αλλά, αν το υπόλοιπο είναι βαρετό, κανείς δεν θα το ερωτευτεί».

Ποια πράγματα ομορφαίνουν τη ζωή σου;

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Ακόμα, το ότι ζω σε μία πόλη που αγαπάω τόσο πολύ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα κάποιος να αγαπά το μέρος στο οποίο μένει. Στις καλές και στις κακές του μέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ενδιαφέρει η γνώμη των γύρω σου όσον αφορά στην εμφάνισή σου ή το motto σου είναι «σε όποιον αρέσουμε»;

«Σε όποιον αρέσουμε! Ξέρεις τι λένε; “Η γυναίκα που ακολουθεί το πλήθος, συνήθως, δεν προχωράει πιο μπροστά από αυτό”. Δεν εξελίσσεται. Από την άλλη, η γυναίκα που προχωρά μόνη της, μπορεί να ανακαλύψει τον εαυτό της και να φτάσει σε μέρη που κανείς άλλος δεν έχει φτάσει ποτέ».

Πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο που κυλάει;

«Ο χρόνος δεν είναι ούτε φίλος ούτε εχθρός. Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση. Μπορείς να τον σκέφτεσαι και να ανησυχείς για αυτόν ή απλώς να τον αγνοείς και να κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχει μόνο το τώρα, οπότε “carpe diem”».

ΠΗΓΗ: Madame Figaro

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης