Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί την περίοδο που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt γύριζαν την ταινία «Mr & Mrs Smith». Τότε οι φήμες ήθελαν την διάσημη ηθοποιό να μπήκε στον γάμο του Pitt με την Aniston και να τον έκλεψε από την αγκαλιά της.

Ποια είναι η αλήθεια; Η Angelina με μια φωτογραφία από την εν λόγω ταινία που ανήρτησε στο instagram δίνει τη δική της εκδοχή για το ξεκίνημα της σχέσης της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να συλλογιστούμε, να μιλήσουμε και να σκεφτούμε για το τι θέλουμε και οι δύο στη ζωή και καταλήξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τα ίδια πράγματα. Και απλά συνεχίσαμε να παίρνουμε το χρόνο μας. Παραμείναμε πολύ-πολύ καλοί φίλοι-με αυτή τη διαπίστωση-για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μετά η ζωή εξελίχθηκε με ένα τρόπο που μπορούσαμε να είμαστε μαζί, όταν και οι δύο νιώσαμε, ότι κάτι που θέλαμε να κάνουμε, έπρεπε να το κάνουμε» έγραψε η Jolie κάτω απ’τη φωτογραφία ξεκαθαρίζοντας μία για πάντα τις φήμες που την ήθελαν τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Pitt με την Aniston.

Πηγή:Govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης