Στη νέα τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Βασιλική Ανδρίτσου, απολαμβάνουμε τον Αντώνη Βλοντάκη που κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική. Ο γοητευτικός πολίστας σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το ρόλο του αλλά σχολίασε και για το πιο ακραίο φλερτ που έχει δεχθεί ποτέ από άνδρα.

«Με έχουν φλερτάρει αρκετά οι άντρες. Βάζεις όρια, αλλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ούτε και αυτά. Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί είναι να έρθει κάποιος και να μου δείξει μια φωτογραφία που είχε στο πορτοφόλι του, μια φωτογραφία μου που βρήκε στο internet και κυκλοφορούσε με την φωτογραφία και αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το έχει κάνει η γυναίκα μου αυτό, δεν θα μπορούσες να το κάνεις εσύ. Σέβομαι τα πάντα, αλλά αποζητώ κι εγώ τον σεβασμό. Έχω δουλέψει πολύ στην ζωή μου για να κερδίσω τον σεβασμό. Δεν απαγορεύεται να σε γουστάρει κάποιος, αλλά απαγορεύεται να περνάει τα εσκαμμένα. Εγώ είμαι οικογενειάρχης, παντρεμένος με τρία παιδιά, κάνω δέκα πράγματα για να τα φέρω βόλτα και θέλω να το σεβαστείς όλο αυτό και να φλερτάρεις στο μέτρο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Ant1.

Όσο για τη συμμετοχή του στο φιλόδοξο σίριαλ του Απόστολου Ρήγα, σχολίασε:

«Όταν ξεκίνησε η σειρά και δεν πήγαινε καλά σε νούμερα, το έπαιρνα λίγο μέσα μου, μήπως ήταν δική μου η ευθύνη. Γιατί εγώ έρχομαι από το πουθενά για να κάνω τον “γκομενομαγνήτη”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης