Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησαν οι Brad Pitt και η Angelina Jolie τη Δευτέρα στην εκπομπή «Today Show» και μίλησαν μεταξύ άλλων για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της star, αλλά και για τις γυναικολογικές επεμβάσεις στις οποίες προέβη, προκειμένου να μην νοσήσει στο μέλλον από καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπομπή σημείωσε εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο τηλεοπτικό κοινό της Αμερικής, τα οποία άγγιξαν το 68%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η γιατρός που μου έκανε την επέμβαση στις ωοθήκες ήταν η γιατρός της μητέρας μου. Η μητέρα μου της είχε πει: “Να μου υποσχεθείς ότι θα αφαιρέσεις τις ωοθήκες της Angie”. Έτσι ήταν σαν να είμαστε μαζί. Κλάψαμε και οι δύο και μου είπε: “Το υποσχέθηκα στη μητέρα σου και πρέπει να το κάνω”!», αποκάλυψε η Jolie.

Ο Brad Pitt με τη σειρά του είπε συγκινημένος: «Βλέποντας τη γυναίκα μου να πρέπει να αντλήσει όλη της τη δύναμη και γνωρίζοντας ότι τα νέα ήταν τρομακτικά, είναι τρομερά συγκινητικό και το να μην είμαι εκεί, είναι φρικτό συναίσθημα» με τη γυναίκα της ζωής του να καταλήγει: «Ήξερα κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων ότι ήταν στο πλευρό μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα διότι ο άντρας μου δεν θα επέτρεπε να συμβεί».

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης