Ελεύθερο πουλί είναι εκ νέου ο Κώστας Καραφώτης.Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του τραγουδιστή, η μακροχρόνια σχέση που φέρεται να είχε με την όμορφη δημοσιογράφο Βασιλική Μητρομάρα, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Οι επαΐοντες των τίτλων τέλους της σχέση τους, που με μεγάλη επιτυχία είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια , υποστηρίζουν ότι τα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους μαζί με την αποκάλυψη στα ΜΜΕ ότι είναι μαζί πριν από τρεις μήνες, οδηγώντας τους στο χωρισμό πριν από λίγο καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα της πραγματικής συντρόφου του τραγουδιστή έγινε ευρύ γνωστό όταν κάποια δημοσιεύματα τον ήθελαν σε σχέση με την Κλέλια Πανταζή, κάτι που προκάλεσε την οργή του και την άμεση διάψευσή του, όχι όμως και για τα όσα διέρρευσαν για την άγνωστη σχέση του με την εκρηκτική δημοσιογράφο.

Αυτή την περίοδο ο Κώστας Καραφώτης έχει ρίξει όλη την βαρύτητά του στα επαγγελματικά του ετοιμάζοντας νέα πράγματα και συνεργασίες. Ευχόμαστε όμως να τα ξαναβρούνε γιατί είναι ένα πολύ ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης