Για τη σχέση του με την πολιτική, την εμπειρία του από τη Βίλα Αμαλίας και το βάρος του χαρακτηρισμού «sex symbol» από τον Τύπο μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας.

Για τους πολιτικούς είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν με αφορά κανένας από τους πολιτικούς. Τρώνε ακόμα και σήμερα, δεν έχουν καν την ευθιξία να σταματήσουν και πετάνε στάχτη στα μάτια του κόσμου μέσω των ΜΜΕ. Μακάρι να τα είχαμε φάει όλοι μαζί, όπως είπε ο Πάγκαλος. Τώρα δεν θα παραπονιόμασταν, θα ήμασταν ωραίοι και πλούσιοι».

Ο ίδιος πώς προσδιορίζεται πολιτικά;

«Δεν είμαι επαναστάτης. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος ως ον φάσκει και αντιφάσκει. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον “ψήφισες αυτό το κόμμα και τώρα το παίζεις αντιεξουσιαστής”. Μπορεί να του γύρισε η βίδα και από αντιεξουσιαστής να έγινε ΠΑΣΟΚ ή το αντίθετο. Η ουσία είναι πώς περνάει η ζωή του και τι εμπειρίες έχει. Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο, επειδή άλλαξε τη γνώμη του. Όσο μεγαλώνεις, αλλάζεις. Εάν είσαι παγιωμένος σε κάτι, κολλάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ζήτημα των κοινωνικών χώρων είπε:

«Πιο παλιά είχα πάει στην κατάληψη της Βίλας Αμαλίας. Άλλωστε, αυτή η ιστορία κράτησε για πάνω από 20 χρόνια. Για το συγκεκριμένο κτήριο, έχω καταλάβει ότι κάποιος επενδυτής το θέλει, διαφορετικά δεν θα επενέβαιναν οι αστυνομικοί».

Θεωρεί τον εαυτό του sex symbol;

«Είναι καθαρά διαφημιστικός και ταμπέλα “περιοδικού τύπου”».

ΠΗΓΗ: Εγώ Weekly

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης