Ο Κωνσταντίνος Γαλανός αποχώρησε από το σχήμα νυχτερινού κέντρου λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα, επειδή ήθελε περισσότερο χρόνο στη σκηνή.

Αντί, λοιπόν, να εμφανιστεί στο πλευρό του Κώστα Καραφώτη και της Χριστίνας Κολέτσα, ο νεαρός τραγουδιστής μετακομίζει σε σχήμα με τη Θέλξη και τον Χρήστο Χολίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γαλανού

Μετά και τη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Κωνσταντίνο Γαλανό, τον Κώστα Καραφώτη και τη Χριστίνα Κολέτσα για το νυχτερινό κέντρο Frangelico, σήμερα 3-10-2012 ανακοινώνεται το τέλος συνεργασίας του ενός με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γαλανό, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός θεώρησε καλό για την προσωπική του πορεία να αποχωρήσει, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του στο Romeo μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και τη Θέλξη, όταν ο ίδιος αντιλήφθηκε πως ο χρόνος συμμετοχής του δεν είναι αυτός όπως συμφωνήθηκε εξαρχής σε μία εποχή που τα ραδιόφωνα του αναγνωρίζουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη και τον κατατάσσουν στους πιο ανερχόμενους νεαρούς καλλιτέχνες.

Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Γαλανός ξεκινάει τις εμφανίσεις του στις 19 του μήνα στο νυχτερινό κέντρο Romeo και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η συνεργασία της χρονιάς».

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης