Στα φετινά Billboard Music Awards που έγιναν χθες το βράδυ στο Las Vegas η Celine Dion τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της. Η βράβευση της διάσημης τραγουδίστριας ήταν από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της λαμπερής βραδιάς. Η Celine παρέλαβε το βραβείο ICON στη σκηνή του T-Mobile Arena από τον 15χρονο γιο της με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό της.

«Λυπάμαι πολύ! Λυπάμαι που κλαίω! Θέλω να είμαι δυνατή για την οικογένεια και τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά σου!» είπε από το μικρόφωνο η τραγουδίστρια και κατέληξε: «Ο René θα συνεχίσει να με προσέχει από εκεί ψηλά»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης η σταρ ερμήνευσε συγκινημένη τη διασκευή του «Show Must Go On» των Queen’s, που ήταν το αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της René Angelil που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Μετά την τελετή, η Celine Dion μίλησε στο «Entertainment Tonight» για τη συγκινητική στιγμή, αναφέροντας: «Το να προσπαθήσω να ερμηνεύσω αυτό το τραγούδι χωρίς να καταρρεύσω ήταν αρκετό από μόνο του. Μετά, γύρισα και είδα το γιο μου…. Νόμιζα ότι θα τα καταφέρω να μην κλάψω όλο το βράδυ και να φανώ δυνατή, αλλά απλά κατέρρευσα! Πρέπει να είμαι δυνατή! Συγκρατούμαι μπροστά στα 5χρονα δίδυμά μου, αλλά ο 15χρονος γιος μου είναι αρκετά μεγάλος και με καταλαβαίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης