Ο Bradley Cooper είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους ηθοποιούς του Hollywood. Έχει γυρίσει πολλές και επιτυχημένες ταινίες που τον έχουν φέρει στην κορυφή των πιο καταξιωμένων στο είδος του.

Όμως, οι αρχές του 2000 ήταν μια δύσκολη και όχι τόσο παραγωγική περίοδος για εκείνον, αφού έδωσε τη δική του μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή του στη σειρά Alias άρχισε να ξεθωριάζει και τον άφηναν σιγά σιγά στο περιθώριο, με τον Bradley να δηλώνει σχετικά:

«Από εκεί που δούλευα καθημερινά, με χρειάζονταν μόλις τρεις φορές την εβδομάδα. Το πρόβλημα μεγάλωσε μετά τη δεύτερη σεζόν, όπου με έβαλαν ακόμα στο περιθώριο. Όλο αυτό με στενοχώρησε και το μόνο που ήθελα ήταν να αυτοκτονήσω για να τελειώνει αυτό το μαρτύριό μου».

«Αν συνέχιζα να πίνω και να κάνω ναρκωτικά, θα είχα πραγματικά σαμποτάρει ολόκληρη τη ζωή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα ήταν να αποδεχτώ τον εαυτό μου στον μεγαλύτερο βαθμό», συνέχισε ο συμπαθής ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτεινή πλευρά της ζωής δεν άργησε να φανεί στον Bradley, αφού όταν απεξαρτήθηκε, όλα άλλαξαν και είναι εδώ που όλοι γνωρίζουμε, σήμερα: «Γύριζα νέες ταινίες, όπου είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους ηθοποιούς. Βρήκα πάλι τον εαυτό μου και σταμάτησα να υποκρίνομαι κάποιον άλλον και αυτό πραγματικά είναι υπέροχο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης