Δεν θα ταξιδέψει τελικά στη Βραζιλία ο 11χρονος Ιρλανδός Τζέι για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Έλληνα διεθνή, Γιώργο Σαμαρά, στον αγώνα της εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα την Κυριακή.

Την είδηση αυτή ανακοίνωσε ο πατέρας του με ανάρτησή του στο facebook. Ο Μάρτιν Μπίτι εξήγησε όταν δέχθηκαν το τηλεφώνημα με την πρόταση της ΕΠΟ βρίσκονταν καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η ανάρτηση του πατέρα του μικρού Τζέι αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τα όμορφα μηνύματά σας. Σήμερα το πρωί δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα με μία φανταστική προσφορά για όλους μας να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να δούμε την Ελλάδα και τον «ήρωα» του Τζέι, τον Σαμαρά. Δυστυχώς, όταν μας τηλεφώνησαν, βρισκόμασταν στο αεροδρόμιο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φυσικά δεν έχουμε τη δυνατότητα να δεχθούμε αυτήν την προσφορά. Αλλά πραγματικά είμαστε ευγνώμονες σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτό για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Ελλάδα τα καλύτερα στο Παγκόσμιο…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης