Η Άννα Βίσση είναι τρισευτυχισμένη με την εγκυμοσύνη της κόρης της, ακόμα περισσότερο επειδή είναι αγόρι και η διάσημη pop star το περιμένει με αγωνία.

«H Σοφία τώρα περιμένει παιδί. Χαίρομαι που ο κόσμος το χαίρεται και ξέρω ότι είναι μια είδηση που θα αναπαραχθεί. Αλλά ας μην γίνει και σίριαλ. Ας κρατιούνται κάποια όρια για να μη φθηναίνει έτσι κάθε κατάσταση, ειδικά τόσο προσωπική. Είμαι πανευτυχής πάντως, δεν έχω κανένα ταμπού με το να γίνω γιαγιά, έστω και αν με τη Σοφία κάνω πλάκα και της λέω “περιμένω τον γιο μου” και εκείνη μου λέει “εγγονός σου είναι, όχι γιός σου”! Έρχεται ένας νέος Νίκος στην οικογένεια, δεν είχα αγόρι παιδί και είμαι πανευτυχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκει λίγο υπερβολική τη «θεοποίησή» της από μερίδα των θαυμαστών;

«Ειλικρινά ενοχλούμαι με τον τρόπο που βλέπω ότι παρουσιάζομαι πολλές φορές. Φυσικά και το διασκεδάζω και εννοείται ότι χαίρομαι με το να ακούσω ένα, έστω υπερβολικό, κομπλιμέντο. Δεν είμαι κομπλεξική, αντιλαμβάνομαι ότι εμπεριέχει και μια χιουμοριστική προσέγγιση το “θεά”, ας πούμε. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν ήμουν τόσο ματαιόδοξη, ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά αυτές τις κολακείες. Εγώ πάντα ανησυχώ αν είμαι καλή σε αυτό που έχει μάθει ο κόσμος να ζητά από μένα: Τη φωνή μου, την ερμηνεία μου. Με ενοχλούν κυρίως αυτές οι περιγραφές για τα επώνυμα πρόσωπα που γίνονται σε πολλά εβδομαδιαία περιοδικά. Μπαίνουν φωτογραφίες μας από κάποια έξοδο και τα σχόλια είναι συνήθως τόσο κιτς και εκτός πραγματικότητας, που κατανοώ πόσο μπορεί να ενοχλούν έναν αναγνώστη, ειδικά την εποχή που ζούμε».

ΠΗΓΗ: TV Έθνος 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης