Τον ηθοποιό Richard Gere τον έχουμε απολαύσει σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους με κοινό χαρακτηριστικό αυτό του καρδιοκατακτητή. Φαίνεται όμως, ότι ο γνωστός ηθοποιός υιοθέτησε αυτό τον ρόλο και στη ζωή του. Δεν εξηγείται αλλιώς το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε γνωστό εστιατόριο του Long Island στη Νέα Υόρκη μεταξύ του γόη του Hollywood και μιας ανώνυμης ξανθιάς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New York Post, όλα ξεκίνησαν όταν το ενδιαφέρον του ηθοποιού κέντρισε μια ξανθιά στο απέναντι τραπέζι και απροκάλυπτα ξεκίνησε να την φλερτάρει προκαλώντας δυσανασχέτηση στον σύζυγο της. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς κατευθύνθηκε στο τραπέζι της, αγνόησε επιδεικτικά τον σύζυγό της, και άρχισε να της ψιθυρίζει στο αυτί. Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο θιγμένος σύζυγος και του… ψιθύρισε «Get the f*** out of here» («Πάρε δρόμο από εδώ»)! Αλλά, ο star δεν έλαβε το μήνυμα και συνέχισε να μιλά στην όμορφη κυρία λίγο πριν φύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού έδωσε τη δική του ερμηνεία στο συμβάν λέγοντας ότι «παρεξηγήθηκε αδίκως η συμπεριφορά του, και απλά κατά την έξοδό του σταμάτησε στο εν λόγω τραπέζι να πει ένα γεια και να αστειευτεί». Το σίγουρο είναι ότι η ωραία ξανθιά θα θυμάται για πολύ καιρό το επίμονο φλερτ του κυρίου Richard Gere!

Eπιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης