Η Δέσποινα Μοίρου, το έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το Χόλιγουντ, για αυτό άλλωστε και τα τελευταία δύο χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την έφεραν πίσω στην πατρίδα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στη διεθνή παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» τη βλέπουμε σε ένα μικρό ρόλο στο πλευρό του πρωταγωνιστή Sebastian Koch μαζί με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών όπως ο John Gleese και η Chaterine Deneuve. Η ταινία έχει ήδη προβληθεί σε πολλές κινηματογραφικές αίθουσες σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποσπώντας τα θερμότερα σχόλια από τους θεατές και θα ταξιδέψει σε πολλά ακόμα φεστιβάλ του εξωτερικού.


(Δέσποινα Μοίρου- Sebastian Koch- Γιάννης Σμαραγδής)


(Δέσποινα Μοίρου- Sebastian Koch)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συμμετέχει και στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Το Πλοίο για την Παλαιστίνη», έχοντας το βασικό ρόλο της Σβετλάνας, δίπλα στους Ιερώνυμο Καλετσάνο και Ερρίκο Λίτση.


(Δέσποινα Μοίρου- Βαγγέλης Κατριτζιδάκης/Διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας Το Πλοίο για την Παλαιστίνη)


(Δέσποινα Μοίρου- Δημήτρης Ζιάκας/ Σκηνογράφος της ταινίας Το Πλοίο για την Παλαιστίνη)


(Δέσποινα Μοίρου – Ιερώνυμος Καλετσάνος)


(Δέσποινα Μοίρου- Νϊκος Κούνδουρος)

Όσο για τα επόμενα σχέδιά της; Η Δέσποινα πρόκειται να παρευρεθεί για τρεις ημέρες στην Ουάσινγκτον, στον Λευκό Οίκο σαν καλεσμένη και σαν ομιλήτρια στην 16η απονομή των βραβείων «Άρτεμις» του Ευρω-Αμερικανικού συμβουλίου των γυναικών και επίσης σαν ομιλήτρια στο χώρο του Rayburn house building παρουσία της γερουσιαστή Carolyn Maloney, της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας και άλλων επίσημων προσκεκλημένων.

Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες όπου αναμένεται και η προβολή του videoclip για το MTV της ανερχόμενης pop star Fara Morkani, όπου συμμετέχει.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης