Μπορεί να είναι όμορφες, διάσημες και πλούσιες όμως δεν επαναπαύονται στις… δάφνες τους και εξαργυρώνουν με κάθε τρόπο την επιτυχία τους.

Ο λόγος για τις διάσημες αδερφές του Χόλυγουντ που πέρα από το βασικό τους επάγγελμά ενώνουν τις δυνάμεις τους και συστήνονται πλέον ως σχεδιάστριες μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές είναι οι διάσημες αδερφές που επενδύουν στη νέα, κερδοφόρα οικογενειακή επιχείρηση!

1.Μερι Κέιτ-Άσλει-Ελίζαμπεθ Όλσεν

Από πολύ μικρή ηλικία η Μέρι Κέιτ και η Άσλει Όσλεν, έχουν δημιουργήσει την οικογενειακή τους επιχείρηση, που τους αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Πρόκειται για την δική τους εταιρία ρούχων με τίτλο «Dualstar». Κυκλοφορούν πολλές σειρές ρούχων, από πιο casual μέχρι πιο πολυτελείς. Ανάμεσά τους, η σειρά Olsenboye, που είναι για μικρά παιδιά, και η «The Row» που αποτελείται από μοναδικές, Haute Couture δημιουργίες.

2. Μπιγιονσέ και Σόλαν Νόουλς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ έχει δημιουργήσει μαζί με την μητέρα της Τίνα Νόουλς μια μοντέρνα εταιρία ρούχων, την House of Dereon. Πρόσωπο της νέας καμπάνιας είναι η ίδια η Μπιγιονσέ, που ποζάρει με αέρα μοντέλου και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ξεχωριστές δημιουργίες της συλλογής. Στην διαφημιστική καμπάνια συμμετέχει και η μικρότερη αδερφή της, Σολάνζ Νόουλς, η οποία ασχολείται επίσης με το τραγούδι και φυσικά με τον σχεδιασμό των ρούχων της σειράς House of Dereon.

3.Σιέννα και Σαβάνα Μίλερ

Η γνωστή ηθοποιός Σιέννα Μίλερ και η αδερφή της Σαβάνα είναι από τις πιο αγαπημένες αδερφές της σόουμπιζ και υπογράφουν την κολεξιόν Twenty8Twelve, το όνομα της οποίας είναι η ημερομηνία γεννεθλίων της Σιέννα. Η Σαβάνα είναι απόφοιτος της περίφημης Λονδρέζικης σχολής σχεδίου St. Martin΄s ενώ η Σιέννα ασχολείται περισσότερο με το promotion της εταιρίας, λανσάροντας παράλληλα τον εαυτό της ως fashion icon.

4.Πενέλοπε και Μόνικα Κρουζ

Άλλες δύο πανέμορφες αδερφές αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια οικογενειακή επιχείρηση που θα αυξήσει κατά πολλές χιλιάδες δολάρια τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Πρόκειται για τις Πενέλοπε και Μόνικα Κρουζ, που μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό. Η σειρά ρούχων που υπογράφουν οι δύο αδερφές λέγεται Penelope and Monica Cruz for Mango’ και πρωταγωνιστούν οι ίδιες στην καμπάνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης