Όταν το τοπ μόντελ Linda Evangelista είπε στον Γάλλο δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault το 2006 ότι κυοφορούσε το παιδί του, εκείνος της ζήτησε να κάνει άμβλωση, δήλωσε ο δικηγόρος της Evangelista κατά την πρώτη ημέρα της δίκης για την διατροφή του παιδιού τους σε δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο 49χρονος Francois-Henry Pinault, ο οποίος σήμερα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Salma Hayek, αρνείται την κατηγορία, αλλά κατέθεσε ότι είπε στην Evangelista ότι «αν επρόκειτο να κρατήσει το παιδί, δεν θα είχαν σχέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από αυτό, η σχέση της Evangelista με τον γάλλο δισεκατομμυριούχο, έληξε. Η σχέση τους διήρκεσε τέσσερις μήνες και μέσα σε αυτούς τους μήνες συναντήθηκαν επτά φορές. «Δεν την γνώριζα καν πολύ καλά», δήλωσε ο Pinault στο δικαστήριο.

Η υπόθεση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα τον περασμένο χρόνο όταν έγινε γνωστό ότι η Evangelista διεκδικεί διατροφή ύψους έως και 46.000 δολαρίων τον μήνα.

Ο δικηγόρος του διάσημου μοντέλου ανέφερε ότι το ποσό αυτό είναι ανακριβές, αλλά παραδέχτηκε ότι το αγνώστου ύψους ποσό που διεκδικεί η πελάτισσά του είναι «σημαντικό». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η περιουσία του Pinault εκτιμάται ότι ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του δικηγόρος του Francois-Henry Pinault υπολόγισε ότι το ετήσιο εισόδημα της Linda Evangelista ήταν κατά μέσο όρο 1,8 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέχρι το 2010 οπότε και έκανε την αίτηση διατροφής.

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης