Η φιλία της Δήμητρας Ματσούκα και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη μετράει εδώ και πολλά χρόνια, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές. Πριν από λίγο καιρό όμως, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έναν καβγά τους, που οδήγησε σε οριστική ρήξη μεταξύ τους μετά αποχώρησης από τη θεατρική παράσταση «Για όνομα» όπου θα πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός υπό τη σκηνοθετική καθοδήγησή του. Η Δήμητρα Ματσούκα μιλώντας στο Hello αποκάλυψε γιατί αποχώρησε ξαφνικά.

Φέτος, ενώ είχες επιλέξει να κάνεις θέατρο με σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη («Για Όνομα»), αποφάσισες να αποχωρήσεις από το σχήμα. Γιατί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Χρονικά έγινε σε μια στιγμή που δε θα μπορούσα να βρω κάτι άλλο, και να ’μαι τώρα σε αναγκαστική έξοδο από τη δουλειά μου. Μπορεί κάτι να βγει με αυτή την απόσταση, προς το παρόν πάντως μου είναι ανυπόφορο. Μου λείπει το θέατρο. Έχω μάθει να ζω μ’ αυτό, σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, δε μας βγήκε αυτό που είχαμε αρχικά πει. Ήξερα ότι θα σκίσουν. Και χαίρομαι που συμβαίνει. Είναι άξιοι όλοι τους και άσχετο το γεγονός ότι εγώ κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου, μα και στην ψυχή μου, για μένα την ίδια. Ας σημειωθεί ότι οι σχέσεις μας είναι άριστες και ας εκφράσω δημοσίως την αγάπη που έχω για τον Κωνσταντίνο. Είμαι σίγουρη ότι μετά την «Πορνογραφική Σχέση» που κάναμε μαζί στο θέατρο, σύντομα θα ξανασυναντηθούμε. Θα το ήθελα πολύ».

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης