Στο μικροσκόπιο των εμπειρογνωμόνων βρίσκονται ήδη τα δεδομένα από το πρώτο «μαύρο κουτί», το οποίο εντοπίστηκε ανάμεσα στα συντρίμμια του μοιραίου Airbus A320 της εταιρείας χαμηλού κόστους Germanwings που συνετρίβη το πρωί της Τρίτης στις Γαλλικές Άλπεις, κοντά στην πόλη Ντιν (Digne), προκειμένου να εξηγήσουν την απώλεια ύψους, καθώς και τους λόγους που δεν επέτρεψαν στους χειριστές του να εκπέμψουν σήμα κινδύνου.

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά Μέσα, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, τη στιγμή που η Lufthansa, ερμηνεύοντας τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επισήμως κάνει λόγο για δυστύχημα, με τη Γαλλία να μην αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος, σενάριο το οποίο απορρίπτει η γερμανική πλευρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των επιβατών περιλαμβάνονταν ο βαρύτονος Oleg Bryjak και η σοπράνο María Radner. Παράλληλα, η El Mundo, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες επιβατών της πτήσης 4U9525. Η 34χρονη María Radner όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, επέβαινε στη μοιραία πτήση, μαζί με τον σύζυγο και το μωρό της, οι οποίοι σκοτώθηκαν.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης