Η Τζούλι Μασίνο έχασε 21 κιλά και άλλαξε τελείως την εμφάνισή της. Η γνωστή καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια μίλησε σε κυπριακό blog για τα γεγονότα που την οδήγησαν σε αυτήν τη ριζική αλλαγή.

«Όλα άρχισαν από μια περιπέτεια που είχα με την υγεία μου… Πέρασα δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά δεν ήθελα να βγει τίποτα προς τα έξω. Δεν το ήξερε κανένας, δεν ήθελα να μαθευτεί. Ήθελα να γίνω καλά πάλι και τώρα είμαι τέλεια. Δεν ξέρω πώς έγιναν όλα αυτά. Έχασα συνολικά 21 κιλά» δήλωσε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα άρχισαν όταν ήμουν στην Κύπρο κι έκανα το “Get on Stage”. Έπεσα από τη σκηνή και χτύπησα πολύ άσχημα τη μέση μου, έσπασα τον 5ο δίσκο, τον δακτύλιο, τον 3ο, 4ο και 5ο. Χρειάστηκαν 2,5 χρόνια για να γίνω καλά. Είχα βοηθούς μαζί μου, είχα γιατρούς ορθοπεδικούς σε Κύπρο και σε Ελλάδα. Κάθε φορά έκανα το ταξίδι με καρότσι. Δεν ήθελα, όμως, να το μάθουν τα ΜΜΕ… Μετά, επιστρέφοντας στην Αθήνα, πέρασα από πολύ βαριά πνευμονία. Αυτά συνέβησαν πριν από 3,5 χρόνια και κάποια στιγμή πήρα την απόφαση πως δεν θέλω να πεθάνω, πως πρέπει να κάνω κάτι. Ένιωθα μέσα μου ότι έπρεπε να κάνω έναν καλύτερο, πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Έτσι, σε στενή σχέση με τον ιατρό μου και με την Κατερίνα Θάνου, που με βοήθησε με τη γυμναστική πάρα πολύ, ξεκίνησα τις προσπάθειες για να αλλάξω ριζικά τη ζωή μου. Ήταν 2,5 παράξενα χρόνια για μένα. Είχα ορκιστεί ότι θα γίνω καλά, αν και βαθιά μέσα μου φοβόμουν ότι δεν θα γινόμουν πολύ καλά. Πολέμησα, όμως, πολύ και τα κατάφερα!» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: elita.com.cy 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης