Σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της υποκριτικής θα δοκιμαστεί το φετινό χειμώνα η Έλενα Παπαρίζου, που μαζί με ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών θα ανέβει στη σκηνή του «Pantheon» για να δώσει τη δική της λάμψη στο «Nine». Η τραγουδίστρια γνωρίζοντας ότι θα επικριθεί από κάποιους για το ότι τολμάει στην υποκριτική χωρίς να είναι ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, έδωσε την απάντησή της, όπως αντίστοιχα και αν ο σύζυγός της Γιάννης Καψάλης ζήλεψε που την είδε στη αφίσα με εσώρουχο και πιο σέξι από ποτέ.

Ο σύζυγός σου ζήλεψε καθόλου με την τολμηρή φωτογράφηση της αφίσας της παράστασης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η δουλειά είναι δουλειά και αυτά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε. Εγώ είμαι ενθουσιασμένη με το «Nine». Γυρνάω στο σπίτι και σκέφτομαι το «Nine». Και του Ανδρέα τού αρέσει πολύ. Στη ζωή μας είναι ωραίο πράγμα να έχουμε έναν θεατρίνο μέσα στο σπίτι μας. Γεμίζει τη ζωή μας»!

Άραγε ένα παιδάκι θα τη γέμιζε περισσότερο;

«Κάποια στιγμή θα έρθει και αυτή η στιγμή. Το εύχομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά η υποκριτική άσκηση φέτος;

«Ο «διαλογισμός» μου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι τα μαθήματα φωνητικής. Νομίζω ότι αυτό δεν θα αλλάξει. Το βασικότερο εργαλείο μου είναι η φωνή μου. Μου φαίνεται ιδιαίτερο που καλούμαι να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα του σώματός μου αυτή τη φορά. Δεν είναι μόνο η πρόζα και το τραγούδι στην παράσταση».

Πολλοί ηθοποιοί έχουν δηλώσει ότι όσοι παίζουν στο θέατρο πρέπει οπωσδήποτε να έχουν σπουδάσει υποκριτική. Συμφωνείς;

«Καλό είναι πάντα να έχουμε βάσεις. Κι αν δεν έχουμε, να αποκτήσουμε. Έχουν υπάρξει επίσης πολλοί και σπουδαίοι ηθοποιοί στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν είχαν τελειώσει δραματική σχολή. Όπως επίσης υπάρχουν και σπουδαίοι τραγουδιστές, με έμφυτο χάρισμα, οι οποίοι δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους μάθημα φωνητικής. Προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω μαθήματα υποκριτικής».

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης