Με εορταστική διάθεση υποδέχτηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στο στολισμένο πλατό της εκπομπής της στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πέρασε το Σαββατοκύριακο στολίζοντας για τα Χριστούγεννα. «Στολίζαμε δέντρα! Συνήθως στολίζω στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά τώρα που έμαθα ότι θα στολίσουμε στην εκπομπή είπα: “Πάμε να στολιστούμε, να γίνουμε όπως πρέπει”» περιέγραψε.

Από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και μέρα παρά μέρα, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, η Ελένη Μενεγάκη είχε προγραμματίσει να κάνει τα γυρίσματα των έξι μαγνητοσκοπημένων εκπομπών που θα προβληθούν την περίοδο των γιορτών. «Εκκρεμεί, ωστόσο, η συζήτησή της με τους ιθύνοντες του Alpha για την ανανέωση του συμβολαίου της, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι» εξηγεί πηγή στο ΟΚ!.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φακός του περιοδικού «τσάκωσε» την παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες στο Κεφαλάρι, ντυμένη πολύ κομψά αλλά χωρίς μακιγιάζ στο πρόσωπό της, την ώρα που επισκέφτηκε τραπεζικό κατάστημα για τις προσωπικές της υποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης