Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τον άνδρα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον γιο της, και για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να τραβήξει την προσοχή της.

«Ωριμότητα, χιούμορ, σεβασμό και αγάπη. Όσο πιο απλά είναι τα συστατικά μιας συνταγής, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση και να ζητάμε από τον άλλο πάρα πολλά, όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα προσφέρουμε. Καλό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που μας δίνει ο σύντροφός μας, αλλιώς μπορούμε να φύγουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, αν και δυναμική και ανεξάρτητη, λέει ότι δεν θέλει να ευνουχίζει τους άνδρες.

«Εμένα δεν μου αρέσει να ευνουχίζω τους άνδρες. Θεωρώ ότι τους αποδυναμώνω και ότι χάνουν την ανδροπρέπειά τους. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία σε μια σχέση. Δεν με νοιάζει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορη».

Ο μοναδικός άνδρας που του παραδίνεται άνευ όρων είναι φυσικά ο γιος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι απλά ερωτευμένη μαζί του. Είμαι καψούρα. Το άγγιγμά του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου» λέει η Έλλη.

Και φυσικά ο έρωτας είναι αμοιβαίος, άλλωστε το ωραιότερο «σ’ αγαπώ» που έχει ακούσει είναι από τα χείλη του Αλέξανδρου.

«Τα ωραιότερα “σ’ αγαπώ” είναι όλα τα “σ’ αγαπώ” του γιου μου. Α και το “κοριτσάρα μου θα σε παντρευτώ” που μου λέει. Βέβαια, απ’ ό,τι θυμάμαι, κι εγώ έλεγα στον μπαμπά μου ότι θα τον παντρευτώ» αναφέρει γελώντας.

Η Έλλη τέλος παραδέχθηκε ότι είναι λιγάκι επιπόλαιη με τους ανθρώπους και το έχει πληρώσει.

«Άφηνα δικά μου πράγματα στα χέρια άλλων να τα διαχειριστούν, ενώ έπρεπε να είμαι εγώ από πάνω. Παράλληλα, ήμουν αρκετά αναβλητική, είδα όμως τις συνέπειες που είναι όλα αυτά και τώρα πια παλεύω να τα καταπολεμήσω».

ΠΗΓΗ: Glam

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης