Την περσινή, πρώτη επέτειο του γάμου τους,την είχαν γιορτάσει στη Σαρδηνία,  φέτος το σούπερ μόντελ από την Αυστραλία και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της (σ.σ ιδιοκτήτης μεσιτικής εταιρείας και ξενοδοχείων) γιόρτασαν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους στη Μύκονο.

Ο λόγος για την Ελ Μακφέρσον και τον Τζέφρι Σόφερ που απαθανατίστηκαν στην Ψαρού, άνετοι, χαλαροί να  ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά «το κορμί» αποχωρίστηκε τον αγαπημένο της και κατευθύνθηκε με ταξί προς τη Χώρα, μαζί με δυο φίλες της.

Εκεί περπάτησε στα σοκάκια, έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό της και, φυσικά, επισκέφθηκε μπουτίκ με επώνυμα brands ρούχων, μαγιό και beachwear. Μια απ’ αυτές ήταν η μπουτίκ Louis Vuitton, από την οποία αγόρασε ρούχα, αλλά κι ένα ζευγάρι γυαλιά, τα οποία φόρεσε αμέσως.

 Το πρώην  top model  δικαιολόγησε για άλλη μια φορά τον τίτλο της, καθώς εμφανίστηκε με αέρα σταρ, φορώντας ένα μαύρο διάφανο καφτάνι Melissa Odabash, της εταιρείας Salt Water, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακφέρσον και Σόφερ είναι πιθανό να επισκεφθούν και άλλα ελληνικά νησιά πριν την αναχώρησή τους από τη χώρα μας, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη τους κρουαζιέρα με το υπερπολυτελές σκάφος τους «Faith», στη Μεσόγειο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα περιοδικά Ok και Hello.



Eπιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης