Ανοιχτά για τη σχέση που διατηρούσε άλλοτε με τον παίκτη του ράγκμπι Danny Cipriani μιλά για πρώτη φορά η Katie Price, αποκαλύπτοντας και τον βασικό λόγο του χωρισμού τους.

Σε απόσπασμα του βιβλίου της «Love, Lipstick and Lies» η Katie θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε εν έτει 2011, όταν έπιασε τον πρώην αγαπημένο της στα πράσα, την ώρα που εκείνος συνευρισκόταν ερωτικά με άλλη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια αφηγείται πως είχε ήδη υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σχέση τους και έτσι αποφάσισε να κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι του.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το ένστικτό μου μου έλεγε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν τον είδα με άλλη γυναίκα εκείνος ήταν τόσο αμήχανος, που βγήκε έξω από το δωμάτιο. Τότε η κοπέλα μου εξήγησε ότι είχαν βρεθεί σε ένα πάρτι και της είχε πει ψέματα ότι δεν έχει δεσμό. Τότε βρήκα τον Danny και του είπα ότι κάποια στιγμή θα τον συγχωρήσω, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω αυτό που μου έκανε».

Πλέον η Katie δείχνει ότι έχει την άνεση να μιλήσει ανοιχτά για εκείνες τις στιγμές, μια και η καρδιά της ανήκει αλλού και συγκεκριμένα στον σύζυγό της Kieran Hayler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης