Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η πρώτη ημέρα της 42ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς. Ο Υπουργός της Ελληνικής Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου εγκαινίασε τη Διεθνή έκθεση, που προσέγγισε για άλλη μια φορά εκατοντάδες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος Συνδέσμου Γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης υποδέχθηκε στην Καστοριά προσωπικότητες της δημόσιας ζωής αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βάνα Μπάρμπα και ο Λάκης Γαβαλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ντολτσό» ένα πρωτοποριακό ανοιχτό GALA όπου τον πρώτο λόγο είχε η μόδα, η ομορφιά, η αίγλη της γούνας, αλλά και το υπέροχο τοπίο των αρχοντικών της Καστοριάς. Οι εντυπωσιακές κολεξιόν των 15 γουνοποιητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην επίδειξη μόδας, «παντρεύτηκαν» με την παράδοση και τον πολιτισμό της πόλης μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι Καστοριά και γούνα είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες.

Δείτε τις φωτογραφίες στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης